Oy Sevdali - Grup Gölge - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Oy Sevdali - Grup Gölge

E    F  E  Am       E
Oy sevdali güllerin nari
E    F  E  Am      E
Oy sevdali ömrümün vari
Am         E        F        E
Oy sevdali dilberim güllerin nari
Am         E        F       E
Oy sevdali dilberim ömrümün vari

intro (am-e- f-e)
(iiir kismi)
Bahari yaiiyor olmalisin sen iu an bense buz gibi ocak ayini

Itir kokuyor olmali sende esen yel

Bende zakkum dallarindan sert bir karayel

Hani söz vermiitin sevgilim

Birleiecektik

iimdi yoksun yok

E    F  E  Am       E
Oy sevdali güllerin nari
E    F  E  Am      E
Oy sevdali ömrümün vari
Am         E        F        E
Oy sevdali dilberim güllerin nari
Am         E        F       E
Oy sevdali dilberim ömrümün vari

intro (am-e-f-e)
(iiir kismi)
Ümitlerin bir bütün benimkiler paramparça

Hayallerim sayende kirik dökük

Sonra söylenmemii iarkilar geliyor aklima

Aklima sen geliyorsun sevdiiim

Sicak bir rüzgar gibi giriyorsun içime

(nakarat)

Söyleyen : Grup Gölge - Bu gitar akoru 1596 kez okundu

Grup Gölge şarkıları

+ Kararan Pencereler
+ Oy Sevdali

+ Çareler Çaresiz ( 81826 )
+ Bu Kez Anladim ( 66630 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52547 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49500 )
+ Zor ( 47501 )
+ Damla Damla ( 46695 )
+ Söz Vermiitin ( 46172 )
+ Ankara ( 45919 )
+ Git ( 41796 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41160 )