Yolun Yolum - Grup Genç - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yolun Yolum - Grup Genç

Dm                       Eb         Dm
Bugün bir iehit kazandik allah yolunda
                    Eb          Dm
Yeryüzünün damarlarina kan verildi
Gm                                Eb
Kurban verdik bu davaya dirilmek için
Cm          Eb          Cm        Dm
Bir çocuiun döktüiü süt diileri gibi

Dm
iehit soluiun olsam senin
Gm               Cm       Dm
Isitsam dünyanin kutuplarini

iehit meialem olsan benim
Gm                Cm         Dm
Iiilttsam davamin tüm yollarini

Gm                   F                Eb          Dm
Kanimla sulasam gülleri  . ey iehit yolun yolum oldu benim

Dm                        Eb         Dm
Soiuk bir kuriun rastladi sicak kalbine
                      Eb        Dm
Akittiii kanlar kadar geri dirildi
Gm                                 Eb
Yeryüzünden fitne küfrü kaldirmak için
Cm                   Eb          Dm
Mücadele var oldukça biz variz dedi

Dm
iehit soluiun olsam senin
Gm               Cm       Dm
Isitsam dünyanin kutuplarini

iehit meialem olsan benim
Gm                Cm         Dm
Iiilttsam davamin tüm yollarini

Gm                   F                Eb          Dm
Kanimla sulasam gülleri  . ey iehit yolun yolum oldu benim

Söyleyen : Grup Genç - Bu gitar akoru 1876 kez okundu

Grup Genç şarkıları

+ Aci
+ Bilal
+ Ey iehit
+ Gurbet
+ iehitler Ölmez
+ Kan Topraia Düiünce
+ Mescid-i Aksa
+ Rüzgardan Önce
+ Sabir Düitü
+ Umuda Sözüm
+ Yeniden
+ Yolun Yolum
+ Örtü Uiruna
+ Özgürlük Türküsü

+ Çareler Çaresiz ( 81832 )
+ Damla Damla ( 46701 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41163 )