Özgürlük Türküsü - Grup Genç - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Özgürlük Türküsü - Grup Genç

Gm
Henüz ondokuzunda
Cm             G#
Gencecik bir fidan
  Bb          G#
Filizlendi filizlendi
  Bb    G# Bb G# Gm
Filizlendi dailarda
Cm             Bb
Katildi kervanina
Cm                G#
Dailarla konuianlarin
Fm            G# Bb Cm
Ve okudu özgürlüüüüüük
Bb       G# Bb G# Gm
Özgürlük türkü-sü-nü

Cm
Katildi kervanina
G#
Dailarla konuianlarin
Fm
Ve okudu özgürlük
Bb       G# Bb G# Gm
Özgürlük türkü-sü-nü

Cm
Silahlari saz ettiler
G#
Kuriunlari birer nota
Fm
Kanlari kalanlar için
Bb      G#  Bb G#  Gm
Türkü oldu dai-lar-da

Gm
Güneii doidu bu sabah
Gm
iehadet yolcularinin
Cm                G#
Daha gür okundu bugün
Bb       Fm     Gm
Özgürlük türküleri

Cm
Parladi iman ateii
G#
Söndü zalimin güneii
Fm
Bir yiiit daha katildi
Bb       G# Bb G# Gm
Özgürlük ko-ro-su-na

Silahlari saz ettiler
Kuriunlari birer nota
Kanlari kalanlar için
Türkü oldu dailarda

Söyleyen : Grup Genç - Bu gitar akoru 2238 kez okundu

Grup Genç şarkıları

+ Aci
+ Bilal
+ Ey iehit
+ Gurbet
+ iehitler Ölmez
+ Kan Topraia Düiünce
+ Mescid-i Aksa
+ Rüzgardan Önce
+ Sabir Düitü
+ Umuda Sözüm
+ Yeniden
+ Yolun Yolum
+ Örtü Uiruna
+ Özgürlük Türküsü

+ Bu Kez Anladim ( 66122 )
+ Damla Damla ( 45988 )