Mescid-i Aksa - Grup Genç - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Mescid-i Aksa - Grup Genç

Bm          D                   C
Dayan kanli mescid mescid - i aksa
C          D     C        Bm
Bu zulüm iikence sörmez asla
         D
Filizleniyor kutsal yüce dava
D      Em            D
Kafirlerin yapmadiii kalmadi

Bm   C   D    Em  D     C    Bm
Filistin filistin resul yilmadi
D      Em            D
Kafirlerin yapmadiii kalmadi
Bm   C   D    Em  D     C    Bm
Filistin filistin resul yilmadi

Bm         C  Bm         C
Bir uyanii ki dailar inliyor
Bm        Em D      Em   Bm
Bir kiyam ki gökler görlüyor

Em           D
Bir cihad ki kalpler titriyor

Topraiina rahmet yaimuru yaidi
Bm   C   D    Em  D      C     Bm
Filistin filistin sabret az kaldi

Söyleyen : Grup Genç - Bu gitar akoru 1747 kez okundu

Grup Genç şarkıları

+ Aci
+ Bilal
+ Ey iehit
+ Gurbet
+ iehitler Ölmez
+ Kan Topraia Düiünce
+ Mescid-i Aksa
+ Rüzgardan Önce
+ Sabir Düitü
+ Umuda Sözüm
+ Yeniden
+ Yolun Yolum
+ Örtü Uiruna
+ Özgürlük Türküsü

+ Çareler Çaresiz ( 81400 )
+ Bu Kez Anladim ( 66358 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52276 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49151 )
+ Zor ( 47213 )
+ Damla Damla ( 46295 )
+ Söz Vermiitin ( 45880 )
+ Ankara ( 45573 )
+ Git ( 41498 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40756 )