Kan Topraia Düiünce - Grup Genç - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kan Topraia Düiünce - Grup Genç

Dm         Eb       Dm
Ne gözyaii avutur gönülleri
Dm           Bb          Dm
Ne bir müjde güldürür bu yüzleri
Bb                    F
Kimbilir belki kanimi bekliyor
Cm                     Dm
Açmak için bu topraiin gülleri

Bb           Gm         Dm
Varsin zulüm bütün dünyayi sarsin
F                        Gm
Varsin sevinçlerde baika bahara kalsin
Dm         Bb           F
Madem ölüm tek bir defa gelecek
Dm         Cm         Dm
O da neden allah için olmasin

Dm          Eb          Dm
Yüreklerden yeni bir filiz çiksin
Dm           Bb          F
Hiç yilmasin beklesin gündüzleri
Bb                      F
Birgün yine toprak kana susarsa
Cm                   Dm
Bekletmesin açilacak gülleri

Bb           Gm         Dm
Varsin zulüm bütün dünyayi sarsin
F                        Gm
Varsin sevinçlerde baika bahara kalsin
Dm         Bb           F
Madem ölüm tek bir defa gelecek
Dm         Cm         Dm
O da neden allah için olmasin

Söyleyen : Grup Genç - Bu gitar akoru 1744 kez okundu

Grup Genç şarkıları

+ Aci
+ Bilal
+ Ey iehit
+ Gurbet
+ iehitler Ölmez
+ Kan Topraia Düiünce
+ Mescid-i Aksa
+ Rüzgardan Önce
+ Sabir Düitü
+ Umuda Sözüm
+ Yeniden
+ Yolun Yolum
+ Örtü Uiruna
+ Özgürlük Türküsü