Yirmialti Eylül Marii (Hakan iarkisi) - Grup Düi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yirmialti Eylül Marii (Hakan iarkisi) - Grup Düi

Dm          Gm        C          Dm 
Hiç bir söz acitmiyor artik kalbimi
Bb      A        Dm
Sevgiye inanmiyorum
Dm       Gm      C           Dm 
Seni sensiz yaiadim bir resimde
Bb         A             Dm
Gel gör ki bugün yapamiyorum

Gm               
Bugün doium günün
Dm
Dile benden ne dilersen
C                  Dm
Diyemedim yaniyor içim

Gm
Bugün doium günün
Dm
Sarilip da öpemedim
C               A
Kaderimi yenemedim

Dm                  C
Hadi yakin tüm mumlari
        Gm            Dm
Bir tane de fazla yakin
Bb             A
Ömrümü verdim ona
                      Dm
Beni de bir mumdan sayin

Dm              C
Söndürün iiiklari
        Gm              Dm
Son kez onun için yanayim
Bb                A
Yavai yavai giderken

Gm           A              Dm
Doium gününü kutladim sönerken
Gm           A              Dm
Benim için de öpün gözlerinden
Gm                  A
Doium gününü kutladim

Söyleyen : Grup Düi - Bu gitar akoru 1522 kez okundu

Grup Düi şarkıları

+ Bilseydim
+ Denizlerin Ortasindayim
+ Dönmeyeceksin
+ Gel Etme
+ Son Sahne
+ Toprak
+ Yaz Gelse
+ Yeterdi Bana
+ Yirmialti Eylül Marii (Hakan iarkisi)

+ Damla Damla ( 46421 )