Yaz Gelse - Grup Düi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yaz Gelse - Grup Düi

Am
Bir yaz daha bitti 
C
Hoiçakal aikim
Dm        Am
Bir rüzgâr esti geçti
G
Deiiitirdi mevsimi
Dm           Am
Soldu tüm yapraklarim
  G            Am
Ve aldi götürdü beni

G          Dm        Am 
Aci veriyor bana her düien yaprak
G          Dm       Am
Ne zormui güneisiz sicak olmak

Dm                                            )
Burda yaian yaimur bir deniz oldu             )
Am                                       G    )
Ama her yer soiuk gökte bir yildiz bile yok   )
G                F                            ) Nakarat
Bir bir saatleri sayiyorum günleri            )
E                  Am                         )
Nasil özlemiiim seni                          )
Am     Am7     Dm                             )
Ah bir yaz gelse                              )

Söyleyen : Grup Düi - Bu gitar akoru 1624 kez okundu

Grup Düi şarkıları

+ Bilseydim
+ Denizlerin Ortasindayim
+ Dönmeyeceksin
+ Gel Etme
+ Son Sahne
+ Toprak
+ Yaz Gelse
+ Yeterdi Bana
+ Yirmialti Eylül Marii (Hakan iarkisi)

+ Çareler Çaresiz ( 81529 )
+ Bu Kez Anladim ( 66440 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52371 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49254 )
+ Zor ( 47298 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40885 )