Toprak - Grup Düi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Toprak - Grup Düi

Am                       C                       G
Baiinda beklediiim bu toprak bir gün beni de yutacak
        Em         Am
Diye korkup ailiyorum
Am                 C                    G
Gözyaii,tabut ve ölüm beni de alip götürün 
      Em         Am
Anneciiimin yanina

C         G              Am     )
Tanrim onlara cennetini verdi   ) 
C          G         Am         ) Nakarat
Bana ise dünya cehennem         ) 

Am                    C
Hep evin reisiyim derdin
                   G
Yanliz kaldim nerdesin
           Em      Am
Canim babaciiim benim
Am                   C
Daha yedi,sekiz yaiinda
                    G
Henüz herieyin baiinda 
         Em             Am
Kara toprak gördü kardeiim 

X 2 Nakarat

Söyleyen : Grup Düi - Bu gitar akoru 1566 kez okundu

Grup Düi şarkıları

+ Bilseydim
+ Denizlerin Ortasindayim
+ Dönmeyeceksin
+ Gel Etme
+ Son Sahne
+ Toprak
+ Yaz Gelse
+ Yeterdi Bana
+ Yirmialti Eylül Marii (Hakan iarkisi)

+ Çareler Çaresiz ( 81691 )
+ Bu Kez Anladim ( 66537 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52464 )
+ Git ( 41686 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41013 )