Gel Etme - Grup Düi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gel Etme - Grup Düi

Bm              A                    )
Hatirla ilk defa bir yildiz altinda  )
G                A              Bm   )2
Aikimi sildiiin gözlerinin yaiinda   )

 Em
Sensizlik alir beni 
 Bm
Götürür karanliia
 Bm
Biliyorum uzaktasin
 F#
Yildizlar altinda

Bm                A                       )
Gel etme gözlerim yailarla doldu          )
 G                 A                 Bm   )2 (nakarat)
Bak kimse silmiyor hani zamanla kururdu   )

(Tekrar)

 Em
Aikimiz dillerden
 Bm
Dillere gezerken
 Em
Bir yildiz altinda 
 F#
Buluisaydik yeniden 

(Nakarat)X2

Söyleyen : Grup Düi - Bu gitar akoru 2657 kez okundu

Grup Düi şarkıları

+ Bilseydim
+ Denizlerin Ortasindayim
+ Dönmeyeceksin
+ Gel Etme
+ Son Sahne
+ Toprak
+ Yaz Gelse
+ Yeterdi Bana
+ Yirmialti Eylül Marii (Hakan iarkisi)

+ Çareler Çaresiz ( 81834 )
+ Bu Kez Anladim ( 66634 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52550 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49504 )
+ Zor ( 47503 )
+ Damla Damla ( 46701 )
+ Söz Vermiitin ( 46176 )
+ Ankara ( 45926 )
+ Git ( 41800 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41164 )