Bilseydim - Grup Düi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bilseydim - Grup Düi

Am              G               Am           
Bilseydim sonunu severmiydim hiç
Am                 Dm                
O vefasiz gözlerine dalarmiydim saatlerce
F        G               Am
Gözlerine muhtac olsam bile
Am               Dm    
O masum gülüiünle akip giderdi zaman
F       G           Am
Aklim hala o günlerde
E                     F
Söyle bu yalan seviiin daha kaç can yakacak
G                         Am
Kimbilir kaç gözyaii akacak
E                     F 
Her gece ayni karanlik ayni sensizliiim
G                      Am     
Bir resme mahkum oldu ümitlerim

---------nakarat------------

      Am
Sevgilim yine seni özledim 
               G
Dayanamiyor yüreiim ne hallerdeyim
     F        
Sevgilim heriey yalanmii bak 
                 E
Kutlarim zafer senin zafer senin

Söyleyen : Grup Düi - Bu gitar akoru 1647 kez okundu

Grup Düi şarkıları

+ Bilseydim
+ Denizlerin Ortasindayim
+ Dönmeyeceksin
+ Gel Etme
+ Son Sahne
+ Toprak
+ Yaz Gelse
+ Yeterdi Bana
+ Yirmialti Eylül Marii (Hakan iarkisi)