Yarim Yarim - Grup Çii - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yarim Yarim - Grup Çii

E           D
Sevdan ile düitüm yaban ellere
E            D
Dalip çiktim ateilere küllere
E                      Am
Giyin demir çarik gel ardin sira
Dm       F       E
Dailara yollara çöllere
E
Diyardan diyara bir yol
Am       E
Sor beni yarim yarim
Am       E
Bul beni yarim yarim
Dm       E
Gör beni yarim yarim
F       E
Ah beni beni
E
Sen kalem ol ben de kaiit
Am       E
Yaz beni yarim yarim
Am       E
Çiz beni yarim yarim
Dm       E
Çöz beni yarim yarim
F       E
Ah beni beni

E            D
Kurban olam mizrap tutan ellere
E            D
Yanik yanik türkü diyen dillere
E                       Am
Dertli dertli name çalan tellere
Dm       F       E
Dailara yollara çöllere

E
Diyardan diyara bir yol
Am       E
Sor beni yarim yarim
Am       E
Bul beni yarim yarim
Dm       E
Gör beni yarim yarim
F       E
Ah beni beni
E
Sen kalem ol ben de kaiit
Am       E
Yaz beni yarim yarim
Am       E
Çiz beni yarim yarim
Dm       E
Çöz beni yarim yarim
F       E
Ah beni beni

Söyleyen : Grup Çii - Bu gitar akoru 2683 kez okundu

Grup Çii şarkıları

+ Aliian
+ Aybüke
+ Çamdan Sakiz Akiyor
+ Yarim Yarim

+ Caddelerde Rüzgar ( 49137 )