Çamdan Sakiz Akiyor - Grup Çii - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Çamdan Sakiz Akiyor - Grup Çii

Am     Dm    Em    Am
Çamdan sakiz akiyor       X2
Am           G       F           Bb     Am
Kiz niianlin bakiyor oy zalim nenni nenni
Am    Dm   Em    Am
Koynundaki memeler        X2
Am            G      F           Bb     Am
Turunç olmui kokuyor oy zalim nenni nenni

NAKARAT:                  X2
Am        Bb     Am-Bb-Am
O yana da dönder sar beni
Am         Bb     Am-Bb-Am
Bu yana da dönder sar beni
Am          G        F            Bb     Am
Sai yanimda yare var sol yana dönder beni

Dama bulgur sererler  
Dama da bulgur sererler
Çokma boyun görürler oy zalim nenni nenni
Saçin ibriiim teli       X2
Hançere bai örerler oy zalim nenni nenni

       NAKARAT

Oy çinçini çinçini     X2
Öpem aizin içini oy zalim nenni nenni
Öperken isirmiiim      X2
Baiiilayin suçumu oy zalim nenni nenni

       NAKARAT

Söyleyen : Grup Çii - Bu gitar akoru 4717 kez okundu

Grup Çii şarkıları

+ Aliian
+ Aybüke
+ Çamdan Sakiz Akiyor
+ Yarim Yarim