Gözlerimde Sakli - Grup Anteres - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gözlerimde Sakli - Grup Anteres

Orjinali için kapo 3

Em
Geçiyor günler
G
Yine benden habersiz
F
Gidiyorum gidiyorum
Am          Em
Buralardan sensiz
F
Resmini aldim kariima
G         F(kesmeli)2 Em
Ailiyorum sessiz sessiz
Em
Poyrazimdin yüreiimde
G
Esip durdun en derinde
F
Yolcuydum son seferinde
Am                   Em
indirdin beni kayip iehirde
F
Bekliyorum seveceiim
G               F     Em
Mevsim bahar geçsede ooff
Am
Gözlerime çizdim seni
Em
Açmaya korkuyorum
F
Büyümüyorum gözlerinde
Am           Em
Gittikçe küçülüyorum
F
Büyümüyorum gözlerinde
Am               F    Em
Gittikçe küçülüyorum ooff
Em
Ne yaimurlar ne bulutlar
G
Yaidi içime sönmedim
F
Senden baikasini
Am          Em
Sevmedim sevemedim
F
Herieyi sildim gönlümden
G        F         Em
Bir seni silemedim ooff

Gecelerinadami58@hotmail.com

Söyleyen : Grup Anteres - Bu gitar akoru 1679 kez okundu

Grup Anteres şarkıları

+ Gözlerimde Sakli

+ Çareler Çaresiz ( 81961 )
+ Bu Kez Anladim ( 66700 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52633 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49599 )
+ Ankara ( 46050 )