Dönmez Olsun - Grup Anilar - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Dönmez Olsun - Grup Anilar

intro:bm D Em C D C D Am Bm

 Bm
 Dönmez olsun, dönmez olsun
 D               Am         Bm       A
 Sensiz bu dünya dönmez olsun
 Bm
 Sönmezolsun, sönmez olsun
 D             Am         Bm
 icimdeki atei sönmez olsun

 Bm               D
 Bu iarki bizim olsun
 Em             C
 Aikimiz sonsuz olsun
 D             C                      nakarat
 Gönlümün pinarinda
 D       Am       Bm
 Adin ceylanim olsun

 Bm
 Görmez olsun, görmez olsun
 D                  Am         Bm
 Sensiz bu gözlerim görmez olsun
 Bm                                   B
 Sevmez olsun, sevmez olsun
 D                Am         Bm
 Kalbim baikasini sevmez olsun

 Nakarat

 Bm
 Geçmez olsun, geçmez olsun
 D               Am         Bm
 Sensiz bu ömrüm geçmez olsun
 Bm                                    C
 Gelmez olsun, gelmez olsun
 D            Am         Bm
 Ayrilik bize gelmez olsun

Söyleyen : Grup Anilar - Bu gitar akoru 5556 kez okundu

Grup Anilar şarkıları

+ Bu iarki Bizim Olsun
+ Dönmez Olsun

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52374 )
+ Söz Vermiitin ( 45981 )