Bu iarki Bizim Olsun - Grup Anilar - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bu iarki Bizim Olsun - Grup Anilar

Am                           C         Dm     Gm    Am
Dönmez olsun,  dönmez olsun sensiz bu dünya dönmez olsun
Am                           C         Dm   Gm    Am  Dm
Sönmez olsun,  sönmez olsun içimdeki atei sönmez olsun

Am               C      Dm             Gm
Bu iarki bizim olsun, aikimiz sonsuz olsun
Dm       C   Dm  Gm  F     Gm       Am      (2)
Gönlümün pinarinda adin ceylanim olsun

Am                           C          Dm       Gm    Am
Görmez olsun,  görmez olsun sensiz bu gözlerim görmez olsun
Am                           C          Dm       Gm  Am  Dm
Sevmez olsun,  sevmez olsun kalbim baikasini sevmez olsun

Am               C      Dm             Gm
Bu iarki bizim olsun, aikimiz sonsuz olsun
Dm       C   Dm  Gm  F     Gm       Am      (2)
Gönlümün pinarinda adin ceylanim olsun

Am                           C          Dm       Gm    Am
Geçmez olsun,  geçmez olsun sensiz bu ömrüm geçmez olsun
Am                           C         Dm   Gm    Am    Dm
Gelmez olsun,  gelmez olsun ayrilik bize gelmez olsun

Am               C      Dm             Gm
Bu iarki bizim olsun, aikimiz sonsuz olsun
Dm       C   Dm  Gm  F     Gm       Am      (2)
Gönlümün pinarinda adin ceylanim olsun

Söyleyen : Grup Anilar - Bu gitar akoru 2487 kez okundu

Grup Anilar şarkıları

+ Bu iarki Bizim Olsun
+ Dönmez Olsun

+ Zor ( 47430 )