Ölürüm Hasretinle - Grup 84 - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ölürüm Hasretinle - Grup 84

(Hacettepe) ellerin nerde
Am             G                 F           Em
Gördün mü      bak   bizden   ötesi de   varmii
Am               G               F           Em
Yaiananlarin   hepsi   meger   birer   yalanmis
Am                           G
Kaderimde   buda   mi   vardi
            F                  G      Em
Sevdigimi   baskalariyla   goreceksem   eger
F                               G            F        Em
Kör   olsun   bu            gozler     gormeyeyim   bi
Daha

Am
Yar
             G
 Ellerin nerde
     F
Ya beni de götür
          G
Ya da gitme
Em                                   Am
Bilirmisin sensiz ben hic yasayamam ki
G       F      Em
Ölürüm hasretinle

Am            G                   F          Em
Geceler    uykusuz    gecer     oldu    omrumde
Am            G                   F            Em
Anilar    birer    birer batirir   hanceri    kalbime
Am                           G
Kaderimde   buda   mi   vardi
            F                  G      Em
Sevdigimi   baskalariyla   goreceksem   eger
F                               G            F        Em
Kör   olsun   bu            gozler     gormeyeyim   bi
Daha

Am
Yar
             G
 Ellerin nerde
     F
Ya beni de götür
          G
Ya da gitme
Em                                   Am
Bilirmisin sensiz ben hic yasayamam ki
G       F      Em
Ölürüm hasretinle

Söyleyen : Grup 84 - Bu gitar akoru 6971 kez okundu

Grup 84 şarkıları

+ Affet
+ Masum Deiiliz
+ O Sensin
+ Sabah Olsun
+ Son Mektup
+ Ölürüm Hasretinle

+ Çareler Çaresiz ( 81961 )
+ Bu Kez Anladim ( 66700 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52633 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49599 )
+ Ankara ( 46050 )