O Sensin - Grup 84 - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

O Sensin - Grup 84

Grup 84 - o sensin

Am    F            Am        F        Am
Sana deli bir vucuttan ne beklenirse
       F        Am   F  Am
Onu yaptim sarildim
      F           Am        F            Am
Kendimde deiilsem eier suçlusu yok ki
         F              Am  F Am
Günahsiz aik olmaz yanildik

       F            Am         F        Am
Geldin iite bu hayattan kurtar diye
       F             Am      F   G
Yardim istemiitin benden aahhhhhh
         F        G        F         G
Darilmak yok sevdiiim.bu senin hikayense

        F            G         F          Am
Senden güzeli var artik.adini sorma o sensin
        F         Am       F          Am
Hatirla sen demiitin; unutmak kolay olur
    F            Am     F G
O zaman hadi unuttur   ahhhhhh

        F         G         F        G
Darilmak yok sevdiiim.bu senin hikayense

       F              G         F          Am
Senden güzeli var artik.adini sorma o sensin

Söyleyen : Grup 84 - Bu gitar akoru 2587 kez okundu

Grup 84 şarkıları

+ Affet
+ Masum Deiiliz
+ O Sensin
+ Sabah Olsun
+ Son Mektup
+ Ölürüm Hasretinle

+ Çareler Çaresiz ( 81971 )
+ Bu Kez Anladim ( 66706 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52640 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49609 )
+ Zor ( 47608 )
+ Damla Damla ( 46849 )
+ Söz Vermiitin ( 46261 )
+ Ankara ( 46059 )
+ Git ( 41876 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41269 )