Bütün Bunlar Düi - Grizu - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bütün Bunlar Düi - Grizu

G                       Am 
Dün eve geç geldim diye annem kizmii
C              D
Bazilari hiç dönmüyor
G                           Am
Dün yemek yiyememiitim öilen bak çok aciktim
C             D
Bazilari hiç yemiyor
G                      Am
Dün gece güsel bir rüyadaydim yine
C                 D
Çoiu artik rüya görmüyor (görmese de)

Em                   Am           )
Artik o küçük çocuk deiilim anne  )
C                  D              ) 2  (A)
içime bir canavar yerleiti        )

C      D     G
Bütün bunlar düi  
C      D     G
Bütün bunlar düi
C      D     G
Bütün bunlar düi
C      D    
Bütün bunlar

G                        Am
Artik kapiyi çalan ben deiilim anne
C               D
Ruhuma baikasi girdi
G                    Am  
Dünyanin son günü gibiydi sanki
C                   Am
Tüm dokunduklarim eriyip gitti

Tekrar A

Söyleyen : Grizu - Bu gitar akoru 1626 kez okundu

Grizu şarkıları

+ Bira ve Kahve
+ Bütün Bunlar Düi

+ Bu Kez Anladim ( 66114 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52082 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48910 )
+ Zor ( 46975 )
+ Damla Damla ( 45973 )
+ Söz Vermiitin ( 45614 )
+ Ankara ( 45341 )