Bira ve Kahve - Grizu - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bira ve Kahve - Grizu

D                A 
SENi DÜiÜNÜYORUM BU GECE GENE
G                   G5
BENDEN KURTULMASINI BiLiRSiN DiYE
D              A
BUNCA GUZELLiK VARKEN ÇEVREDE
G5
TÜM GECEKi DOSTUM YiNE BiRA VE KAHVE 
D               A
UZUN BiR YOLDAN SONRA UNUTURDUM
G                  G5
BiR GÜN BELKi SENi TEKRAR GÖRÜRDÜM
D                 A
BEYAZ PANTOLONUNU OKSAMAK iÇiN 
E 
TOKADINI BiLE YiYEBiLiRDiM
D A G  E   
AAAAAAA....
D       A           
HÜZÜNLÜ BiR SARKI SÖYLÜYORUM YiNE
E7
BENi ÜZMESiNi BiLiRSiN DiYE
D               A    
BiRKAC FOTOGRAF YOLLADIN GiZLiCE
E7
TÜM GECEKi DOSTUM YiNE BiRA VE KAHVE
Am                      
BAZEN BENiM OLMASANDA BAZEN BANA BAKMASANDA
Em
SEN HEP YANIMDASIN

GÜZEL GÜNDE BiRAZ SERSERiYDiM 
ÇOiU SEYi iYi HSYSL EDEBiLiRDiM
PEiiNDEN KOSTURMAK iÇiN HERKESi
KALÇANI ÇALKALAMYIDA BiLiRDiN...

Söyleyen : Grizu - Bu gitar akoru 2014 kez okundu

Grizu şarkıları

+ Bira ve Kahve
+ Bütün Bunlar Düi

+ Damla Damla ( 46774 )
+ Söz Vermiitin ( 46213 )
+ Ankara ( 45984 )