Sensiz istanbul\'a Düimanim - Gripin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sensiz istanbul\'a Düimanim - Gripin

G#m            F#           E
Kelimelerden alacakli bir saiir gibi
G#m         F#         E
içimi döktüm bugün, yokluiunla konuitum
G#m         F#                E
Tutsak gibi, enkaz gibi, kendim gibi
G#m        F#         E
içinden çiktim bugün, içimle konuitum

E � F# E - F#        E
Yüzünü ilk kez gören bir çocuk gibi
E � F# E       F#     E         F#
Gördüm kendimi gördüm kirildi ayna
G#m        F#          E
Paramparça paramparça ne varsa kadinim
G#m         F#              E
Yokluiunda kaç damla eder gözyaii eder adin
E      F#
Ne olur, gel, gel, gel, gel
      E          F#-E       G#m
Ben sensiz istanbul�a düimanim

G#m          F#        E
Kestiiim ümitlerden yelkenler yaptim ama
G#m          F#           E
Yokluiunda ne gidebildim ne de kaldim
G#m          F#              E
Gerçek miydi tutunmaya çaliitiklarim
G#m         F#           E
Hediye süsü verilmii ayriliklarim

E -F#  E - F#      E
Yüzünü ilk kez gören bir çocuk gibi
E �f#  E       F#     E          F#
Sustum kendime kizdim kirildi ayna
G#m        F#          E
Paramparça paramparça ne varsa kadinim
G#m         F#          E
Yokluiunda kaç damla gözyaii eder adin
E      F#
Ne olur, gel, gel, gel, gel
      E         F# -E       G#m
Ben sensiz istanbul�a düimanim

Söyleyen : Gripin - Bu gitar akoru 3413 kez okundu

Gripin şarkıları

+ Boiver
+ Böyle Kahpedir Dünya
+ Dalgalandim Da Duruldum
+ Dört
+ Elalem
+ Kariimasin Kimseler
+ Sensiz Istanbula Dusmanim
+ Sensiz istanbul\'a Düimanim
+ Yüzümden Düien Bin Parça