Elalem - Gripin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Elalem - Gripin

C#m
Gel güzelim, aç gözünü
C#m     A
Elalemi baitan çikar     )
C#m         A
Yalnizliiin tadini çikar ) x2

        C#m  B           A
Zor olsa da, maziyi unutamasan da
    F#m        G#
Geçecek hepsi, kafana takma

C#m     A             F#m     G#
Mutlu olmak senin elinde, unutma
C#m       A           F#m         G#
Kiymet bilmez onlar aldanma, yorulma

C#m
Gel güzelim, aç gönlünü
C#m           A
Girmii kanima bir kere zehir )
C#m          A
Çikmaz artik kolay deiil     ) x2

C#m          A
Gelsin biri, gitsin biri )
C#m     A
Silicem gelmiii geçmiii  ) x2

Söyleyen : Gripin - Bu gitar akoru 3975 kez okundu

Gripin şarkıları

+ Boiver
+ Böyle Kahpedir Dünya
+ Dalgalandim Da Duruldum
+ Dört
+ Elalem
+ Kariimasin Kimseler
+ Sensiz Istanbula Dusmanim
+ Sensiz istanbul\'a Düimanim
+ Yüzümden Düien Bin Parça

+ Çareler Çaresiz ( 81691 )
+ Bu Kez Anladim ( 66537 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52464 )
+ Git ( 41686 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41013 )