Böyle Kahpedir Dünya - Gripin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Böyle Kahpedir Dünya - Gripin

Am                                E
Söyle kaç yaiindasin, dertlerin baiindasin
       Gm          Bb          Am
istisnasiz her an, geçmiii özlüyorsan

Am                                E
Bilmem kaç yaiindasin, gözleri yailardasin
       Gm          Bb          Am
istisnasiz her an, yarini düilüyorsan

Bb                     A
Yolculuk nereye, neler uiruna ölmeye
     Gm                      Am
Dört yalnizlikla bir doiruyu götürmeye

A          Dm                          A
Hadi durma aila, aila, yailar kurur zamanla, aila
A              Gm                       A
Böyle kahpedir dünya, son bulur kollarinda

A          Dm                         A
Hadi durma aila, aila, yüzünü islatmasan da aila
A               Gm                      A
Belki hepsi bir ruya, son bulur kollarinda

Am                                    E
Söyle kaç yaiindasin, herkes kadar yalniz misin
          Gm        Bb            Am
ince ince titremen, soiuktan mi sanirsin

Am                                 E
Bilmem kaç yaiindasin, herieyin farkindasin
         Gm         Bb            Am
Acilar biriktirip, damla damla harcarsin

Bb                  A
Yolculuk nereye, kimler uiruna ölmeye
     Gm                           A
Dört yalnizlikla bir doiruyu götürmeye

A          Dm
Hadi durma aila aila
                   A
Yailar kurur zamanla, aila
A               Gm                      A
Böyle kahpedir dünya, son bulur kollarinda

A          Dm
Hadi durma aila, aila
                  A
Yüzünü islatmasan da aila
A                 Gm                    A
Belki hepsi bir ruya, son bulur kollarinda

Söyleyen : Gripin - Bu gitar akoru 5207 kez okundu

Gripin şarkıları

+ Boiver
+ Böyle Kahpedir Dünya
+ Dalgalandim Da Duruldum
+ Dört
+ Elalem
+ Kariimasin Kimseler
+ Sensiz Istanbula Dusmanim
+ Sensiz istanbul\'a Düimanim
+ Yüzümden Düien Bin Parça