Boiver - Gripin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Boiver - Gripin

Intro: | B5-A#5-B5-G#5 |x2

G#m(add9)            e5
Hikayeler anlatildi, Aik meik baililik hakkinda 
B                      c#m                      
Ailayacak yer kalmadi, sahte dostlarin omzunda  
G#m                     e                       
Tükenen sensin aslinda, Yanlizsin artik oyunda  
B                          C#m     D#       e
Son piimanlik fayda etmez, Azrailin makaminda

Geçii:
e---------------------------------
B---------------------------------
G--8-8-8-6-6-6-4-4-4-3-3-3-3-3-3-4
D---------------------------------
A--6-6-6-4-4-4-2-2-2-1-1-1-1-1-1-2
E---------------------------------

E           D#                   e
Boiver konuima, Bir dön bak arkana
                 B      D#    e
Yaianmamii olanlar, Piimanlik aslinda
E            D#               e
Yoksun zamanla akrep dolandikça
                B      D#       G#m
Yelkovan yorulmaz, Kalbin yorulsada
=================================================

Akorlar:
G#m(add9): 466446
G#m      : 466444
G#5      : 466XXX
e5       : x79900
e        : x79997
E        : 022100
B        : 799877
B5       : 799XXX
c#m      : x46650
C#m      : x46654
D#       : X68886
A#5      : 688XXX

Söyleyen : Gripin - Bu gitar akoru 2355 kez okundu

Gripin şarkıları

+ Boiver
+ Böyle Kahpedir Dünya
+ Dalgalandim Da Duruldum
+ Dört
+ Elalem
+ Kariimasin Kimseler
+ Sensiz Istanbula Dusmanim
+ Sensiz istanbul\'a Düimanim
+ Yüzümden Düien Bin Parça

+ Çareler Çaresiz ( 81540 )
+ Damla Damla ( 46429 )
+ Söz Vermiitin ( 45987 )