Her Yanim Ayrilik - Göktan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Her Yanim Ayrilik - Göktan

intro:gm-cm-D
Gm                           Cm
Giden gitti, yürek kaldi peiinde
F                               Bb
Mevsim döndü, hazan düitü çiçeklere
  Eb                              Cm
Kalan bilir, kalan susar hep sessizce
D                            Gm
Son susan söyler, son sözü kalbiyle

Nakarat
Gm                       Cm
Her yanim ayrilik, her yanim hüzün iimdi
F                      Bb
Hep biraz kirik gibi, yarim atar yüreiim
Eb                             Cm
Ödül müdür ödünç müdür ailayan bu yara benim midir
D                      Gm
içimde susmayan çocuk gibi

Her yanim ayrilik her yanim hüzün iimdi
Hep biraz kirik gibi yarim atar yüreiim
Ödül müdür ödünç müdür ayriliiin zehirden iksiri
Bardaiimda yudum yudum ölüm gibi

Solo

Kurtuldu aklim, yürek kaldi peiinde
Yalnizliiin hesabini sorarken gece
Sessizliliiimin içimde gizli sözler
Gözyaii oldu yalnizliiimiz sevdiler

Her yanim ayrilik, her yanim hüzün iimdi
Hep biraz kirik gibi yarim atar yüreiim
Ödül müdür ödünç müdür ailayan bu yara benim midir
içimde susmayan çocuk gibi

Her yanim ayrilik her yanim hüzün iimdi
Hep biraz kirik gibi yarim atar yüreiim
Ödül müdür ödünç müdür ayriliiin zehirden iksiri
Bardaiimda yudum yudum ölüm müdür

2.Solo

Söyleyen : Göktan - Bu gitar akoru 1766 kez okundu

Göktan şarkıları

+ Ah Bu Gönül
+ Aiiiim Sana
+ Efsane
+ Eylül Akiami
+ Eylül Aksamin\'da
+ Geri Dön
+ Gözbebeiim
+ Her Yanim Ayrilik
+ Kal Demeni Bekledim
+ Köprüler
+ Mevsimler
+ Sen

+ Çareler Çaresiz ( 81110 )
+ Bu Kez Anladim ( 66112 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52080 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48907 )
+ Zor ( 46973 )
+ Damla Damla ( 45970 )
+ Söz Vermiitin ( 45609 )
+ Ankara ( 45337 )
+ Git ( 41269 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40495 )