Eylül Aksamin\'da - Göktan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Eylül Aksamin\'da - Göktan

Bu eylül akiaminda senin o deli gözlerini

 E                                   Am

Görebilmek için canimi verirdim nerdesin nerdesin nerdesin nerde

E                 Am              F         C        Dm      E

iimdi iu izdiraba bir çikii yolu bilmiyorum

E                               Am

Bana dönmen için için canimi verirdim nerdesin nerdesin
Nerdesin nerde

E                  Am                    F        C
Dm     E

Her akiam firtina kar yaimur gezdiiimiz yerlerde

Em                                          G-F-E

Her akiam uiruna ailiyorum sen hiç bilmesen bile

Em                                         Am

Ruhumdan alip koparip unutmak istiyorum seni

Em              Dm       Am              F

Unutamiyorum

E            F

Söyleyen : Göktan - Bu gitar akoru 2149 kez okundu

Göktan şarkıları

+ Ah Bu Gönül
+ Aiiiim Sana
+ Efsane
+ Eylül Akiami
+ Eylül Aksamin\'da
+ Geri Dön
+ Gözbebeiim
+ Her Yanim Ayrilik
+ Kal Demeni Bekledim
+ Köprüler
+ Mevsimler
+ Sen