Efsane - Göktan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Efsane - Göktan

   Bb         A7                            Dm
Sicak simsicakti aik, yandi bu yaz ve yakti bizi
   Bb       A7                               Dm
Beyaz bembeyaz güller kuruyup düitü avuçlarimdan
  Bb             A7                            Dm
Uzak çok uzak sanki, ayri dünyalardan bulduk birbirimizi
   Bb              A7        
Tuzak bir tuzak belki, güvendim bakiilarina çok sevdim seni

Dm                       A7                          Dm
Ben de sevdim demek yetmiyor,yanimda yoksun yoksun artik
                      A7                            Dm...A7
Sensizliie gücüm yetmiyor,günler sensiz sensiz geçmiyor

Dm             A7
Efsane olmuitu iki günlük sevdamiz
                    Dm
Mevsimler geçti bak bitti aik masalimiz
Gm                 Dm
Birtanem her ieyim sevdiiimdin sen benim 
A7                      Bb           A7
Rüzgarlarla uçup gitti unutuldu iarkimiz.

Söyleyen : Göktan - Bu gitar akoru 3015 kez okundu

Göktan şarkıları

+ Ah Bu Gönül
+ Aiiiim Sana
+ Efsane
+ Eylül Akiami
+ Eylül Aksamin\'da
+ Geri Dön
+ Gözbebeiim
+ Her Yanim Ayrilik
+ Kal Demeni Bekledim
+ Köprüler
+ Mevsimler
+ Sen