Yazildim - Göksel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yazildim - Göksel

Am    G   F   Em
Ooo ooo ooo ooo
Am                  G
Bu hasretlik canima yetti        )
        F                Em      )
Gönüllü yazildim sana ve aikina  )
Am                     G         ) 2
Sonuna kadar savaiirim ben       )
         F               Em      )
Ne olur sende anla allah aikina  )

Am             G        F         Em
Gecelerde seni düiünmek bana aci verir
Am              G         F      Em
Ayriliklar bana artik çok zor gelir

Am          G           F            Em     )
Bir tek söz söyle yeter deli yüreiim dinler )
Am           G        F             Em      )
Günler aylar geçtikçe ömrüm tükenip biter   )
Am        G         F          Em           )  2
Senin dediiin olsun söz verdim biliyorsun   )
Am           G       F        Em            )
Kara yaslarda gönlüm kabuslar görüyorum     )

Söyleyen : Göksel - Bu gitar akoru 1612 kez okundu

Göksel şarkıları

+ Arka Bahçemde
+ Benden Geçti Aik
+ Depresyondayim
+ Günün Birinde
+ Sabir
+ Uzun Uzun Yollar
+ Yazildim

+ Ankara ( 45568 )
+ Git ( 41493 )