Günün Birinde - Göksel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Günün Birinde - Göksel

Em                  G            Em
Bu devran hep böyle sürüp gitmez ki
Am
G
Sen de solacaksin günün birinde
C
Aklina gelecek, ayriliiimiz
Am      G        F          Em
Piiman olacaksin günün birindeà2
             *****
C
Senin de saçina karlar yaiacak           |
G
Senin de gözüne yailar dolacak           |
N
Am                        G
Elbette kalbini biri yakacak
Am    G                    F             |
Beni anacaksin günün birindeà2
            ******
Em              G         Em      G
Ne geri dönecek yolun olacak
Am
G
Ne de tutunacak dalin kalacak
 c
Korkarim piimanlik, sonun olacak
Am       G        F          Em
Yalniz kalacaksin günün birinde à2

____________n_______________

Ritm:pasadoble

Söyleyen : Göksel - Bu gitar akoru 2899 kez okundu

Göksel şarkıları

+ Arka Bahçemde
+ Benden Geçti Aik
+ Depresyondayim
+ Günün Birinde
+ Sabir
+ Uzun Uzun Yollar
+ Yazildim

+ Çareler Çaresiz ( 81609 )
+ Bu Kez Anladim ( 66482 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52414 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49307 )
+ Zor ( 47336 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40946 )