Depresyondayim - Göksel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Depresyondayim - Göksel

Dm                  Bb
Bugün evden çikmadim telefona bakmadim
Dm                        Bb
Çok yedim çok agladim arandim 
             Dm
Bir sigara daha
Dm                Bb
Saçlarimi taradim dudagimi boyadim
Dm                  
Giydim giydim çikardim
  Bb                 Dm
Begenmedim güzel olmadim

                     Bb              )
Depresyondayim unutuldum aldatildim  )
                              Dm     ) 2
Sevgilimden ayrildim çok yalnizim    )

Dm                Bb
Kimseye kizamadim kimseye küsemedim
                                   Dm
Sonunda kendime küstüm sonunda hayata

Dm                                          )
Düsündüm banka soymayi                      )
Bb                                          )
Ulu orta soyunmayi                          )
Dm                          Bb              )
Hayatimdaki herkesi vurmayi affedin         )
           Dm                               ) 2  
Depresyondayim.                             )
                                            )
                     Bb                     )
Depresyondayim unutuldum aldatildim  )      )
                              Dm     ) 2    )
Sevgilimden ayrildim çok yalnizim    )      )

Bb
Sevgilimden ayrildim
           Dm
Depresyondayim

Söyleyen : Göksel - Bu gitar akoru 2789 kez okundu

Göksel şarkıları

+ Arka Bahçemde
+ Benden Geçti Aik
+ Depresyondayim
+ Günün Birinde
+ Sabir
+ Uzun Uzun Yollar
+ Yazildim