Benden Geçti Aik - Göksel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Benden Geçti Aik - Göksel

Em
Bana seni unutturacak
Am                     G
Bir yer yok ki bu dünyada
Em            F
Dayanmaliyim, yaiamaliyim
Am              G
Senden kalanlarla
Am             Em
Senle bailadi, seninle bitti
Em                 G
Göçmen kuilar gibi bir vakitlikti
Am                Em
Benden geçti aik, benden geçti aik
Am                Em
Benden geçti aik, benden geçti aik

Em
Bana seni unutturacak
Am                     G
Bir yer yok ki bu dünyada
Em            F
Dayanmaliyim, yaiamaliyim
Am              G
Senden kalanlarla
    {  Am             Em
    {  Senle bailadi, seninle bitti
    {  Em                 G
    {  Göçmen kuilar gibi bir vakitlikti
    {  Am                Em
    {  Benden geçti aik, benden geçti aik
A   {  Em            Am
    {  Gündü aiardi, geceydi karardi
    {  G             F
    {  Açtiii kapiyi kendi kapatti
    {  Am                Em
    {  Benden geçti aik, benden geçti aik

E
Tesadüfler hikayesi
G             F
Bulduium gibi kaybettim seni

Tekrar  {a}

Söyleyen : Göksel - Bu gitar akoru 2039 kez okundu

Göksel şarkıları

+ Arka Bahçemde
+ Benden Geçti Aik
+ Depresyondayim
+ Günün Birinde
+ Sabir
+ Uzun Uzun Yollar
+ Yazildim