Gönüllü Yazildim - Göksel Gonca - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gönüllü Yazildim - Göksel Gonca

         Em             C     
Bu hasretlik canima yetti
           D        C         Bm
Gönüllü yazildim sana ve aikina 
         Em                 C
Sonuna kadar dayanirim ben
         D          C          Bm
Ne olur sende anla allah aikina
       Em          C      D          Bm   
Gecelerde seni düiünmek bana aci verir
       Em         D               Bm
Ayriliklar bana artik çok zor gelir

Em              
Bir tek söz söyle yeter
C 
Deli yüreiim dinler 
G                            
Günler aylar geçtikçe
D       Bm            
Ömrüm tükenip biter
Em
Senin dediiin olsun
C 
Söz verdim biliyorsun
G 
Kara yaslarda gönlüm
D               Bm...
Seni çok seviyorum

Söyleyen : Göksel Gonca - Bu gitar akoru 1698 kez okundu

Göksel Gonca şarkıları

+ Gönüllü Yazildim

+ Çareler Çaresiz ( 81961 )
+ Bu Kez Anladim ( 66700 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52633 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49599 )
+ Ankara ( 46049 )