Efkarliyim - Gökhan Türkmen - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Efkarliyim - Gökhan Türkmen

F#
Efkarliyim bu akiam
F#
Bir hasretle savaian
F#
Dertli sardi bu akiam
F#
Sanki içtikçe artan
Bm
Bir ben gülemiyorum
A
Neden bilemiyorum
G              F#
Heriey bomboi yalan
Bm
Bir sen çekip gittin
A
Bilsem severmiydim
G             F#
Dostum oldu hüsran

F#                      Bm          G
Ahh yaiamiyorum çikamam bu karanlik tan
Bm           G             A       G    F#
Ahh deliriyo rum ki sebebi yok anlarim aiktan

F#
ister hüzünle aila
F#
istersende iç böyle
F#
Düimeden anlamazsin
F#
Yalnizsan sende söyle

Bm
Bir ben gülemiyorum
A
Neden bilemiyorum
G              F#
Heriey bomboi yalan
Bm
Bir sen çekip gittin
A
Bilsem severmiydim
G             F#
Dostum oldu hüsran

F#                      Bm          G
Ahh yaiamiyorum çikamam bu karanlik tan
Bm           G             A       G    F#
Ahh deliriyo rum ki sebebi yok anlarim aiktan

Söyleyen : Gökhan Türkmen - Bu gitar akoru 5638 kez okundu

Gökhan Türkmen şarkıları

+ Bilmezdim
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton
+ Birakma Ellerimi
+ Büyük insan
+ Çareler Çaresiz
+ Dön
+ Efkarliyim
+ Sevdam
+ Yorgun