Büyük insan - Gökhan Türkmen - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Büyük insan - Gökhan Türkmen

Am        G             Am
At savur at sevdayi bir yere firlat
      G            Am
Bitti sayip aciyi kaldir öyle at
       G            Am
Sor herkese sor acilar unutuluyor
         G            Am
Ailayinca gözlerinden silinmiyor
      G             Am
Aik herdefasinda bak bulunuyor
      G             C
Birakirim zamani öyle birazda
      G            C
Sen olmadanda yine geçer nasilsa
      G            Dm
Hatirla bunlari sakin unutma
Dm
Diyordun; ama ozaman gülüyordun
Dm
Yanimdaydin, canimdaydin
                   E
iimdi nasil geçer bu ömür

Em              F
Susma; söyle nasil yaiar böyle insan
Em              F
Susma konui, hadi anlat büyük insan
C               G
Söyle; bir aik mi çare olurdu zamanmi
F             G         Em
Böyle kaldirip atardik ya sevdayi
Em              F
Susma; söyle nasil yapar bunu insan
Em              F
Susma nasildi anlat hadi; ayrilirsam
C               G
Söyle; hayat mi çare bulurdu kendinmi
F             G         Em
Böyle; büyük aiklar böyle mi biterdi

Söyleyen : Gökhan Türkmen - Bu gitar akoru 13752 kez okundu

Gökhan Türkmen şarkıları

+ Bilmezdim
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton
+ Birakma Ellerimi
+ Büyük insan
+ Çareler Çaresiz
+ Dön
+ Efkarliyim
+ Sevdam
+ Yorgun