Yüreiinden Uzaklarda - Gökhan Özen - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yüreiinden Uzaklarda - Gökhan Özen

Em               Am      Em
Kokun rüzgara dolar eserde
Em              Am       Em
Sarar sensizlik her nefeste
Am                    Em    
Bilirim gün gelir yaianir seninle 
     F               Em   
Bu kadar severken bitemezki böyle
         Am          G
Bilirim gün gelir yaianir seninle
      F     
Bu kadar severken biz yenilmeyiz
Em              F   Em
Hiç kimseye hiçbir ieye...

Em             F       Em
Olmuyor bir tanem olmuyor
Am                       F
Yüreiinden uzaklarda çaresiz
F                            Em
Sen canim parçasi alnimin yazisi
G        F       G    F      Em
Yoksun nasil yaiarim ben sensiz

TEKRAR

Söyleyen : Gökhan Özen - Bu gitar akoru 1968 kez okundu

Gökhan Özen şarkıları

+ Aikim
+ Aramazsan Arama
+ Ayaz
+ Baliklara Yem Olduk
+ Bir Veda Hikayesi
+ Bize Aik Lazim
+ Can Yoldaiim
+ Dayanamam
+ Duman Gözlüm
+ Dön Çarem
+ Ezberimsin
+ Feda Olsun
+ Herieyde Biraz Sen Varsin
+ Kader Utansin
+ Masum Kedi
+ Nerdesin
+ Sebebim Sensim
+ Sonlardayim
+ Tabir-i Caizse
+ Yalan Mi
+ Üiüyorum
+ Yüreiinden Uzaklarda
+ Özel Kiz
+ Özelsin

+ Çareler Çaresiz ( 81391 )