Sebebim Sensim - Gökhan Özen - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sebebim Sensim - Gökhan Özen

Am
Hani her aciya her gözyaiina
Dm                   Am
Dayanirdik nasil el olduk
Am
Hani yar gecelere hasret esince
Dm
Sarildik anilara
F                  E
Nasil nasil nasil son bulduk

Am
isyan olur her doian gün
Am            E
Sensizliie uyanirim
E
Senden bana son kalan
E
Kara bir yas ailatan
Am     E          Am
Nasil sevmiiim anladim

        Dm
Sebebim sensin yar
           E     Am  
Bunu böyle bil böyle bil

Söyleyen : Gökhan Özen - Bu gitar akoru 1929 kez okundu

Gökhan Özen şarkıları

+ Aikim
+ Aramazsan Arama
+ Ayaz
+ Baliklara Yem Olduk
+ Bir Veda Hikayesi
+ Bize Aik Lazim
+ Can Yoldaiim
+ Dayanamam
+ Duman Gözlüm
+ Dön Çarem
+ Ezberimsin
+ Feda Olsun
+ Herieyde Biraz Sen Varsin
+ Kader Utansin
+ Masum Kedi
+ Nerdesin
+ Sebebim Sensim
+ Sonlardayim
+ Tabir-i Caizse
+ Yalan Mi
+ Üiüyorum
+ Yüreiinden Uzaklarda
+ Özel Kiz
+ Özelsin

+ Çareler Çaresiz ( 81975 )
+ Bu Kez Anladim ( 66709 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52643 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49610 )
+ Zor ( 47610 )
+ Damla Damla ( 46854 )
+ Söz Vermiitin ( 46265 )
+ Ankara ( 46061 )
+ Git ( 41877 )