Herieyde Biraz Sen Varsin - Gökhan Özen - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Herieyde Biraz Sen Varsin - Gökhan Özen

Kapo 1

Am G     Am          Em         F      G  Am
Sorma sorma nasil geçti sensiz yillar, yillar
Am  G          Am          Em
Bir aik rüzgariydi esip geçti 
  F                 G     Am
Ardinda boynu bükük hatiralar

Am
Nöbet tutar yokluiun 
G                              Dm
Vurur geçer gecenin bir ortasinda
              F
Kiydilar bize gençliiimize
Dm                    Em
Hesabim yalanci yillarla

Am                                   )          
Herieyde biraz sen varsin            )
                   G                 )
Baktiiim heryerde gözlerin           )
                    F                )A2
Koklarim yastiiini hala              )
G               F   Dm   F    Em     )
içimdeki hüzünlerde seni izlerim     )

Söyleyen : Gökhan Özen - Bu gitar akoru 3288 kez okundu

Gökhan Özen şarkıları

+ Aikim
+ Aramazsan Arama
+ Ayaz
+ Baliklara Yem Olduk
+ Bir Veda Hikayesi
+ Bize Aik Lazim
+ Can Yoldaiim
+ Dayanamam
+ Duman Gözlüm
+ Dön Çarem
+ Ezberimsin
+ Feda Olsun
+ Herieyde Biraz Sen Varsin
+ Kader Utansin
+ Masum Kedi
+ Nerdesin
+ Sebebim Sensim
+ Sonlardayim
+ Tabir-i Caizse
+ Yalan Mi
+ Üiüyorum
+ Yüreiinden Uzaklarda
+ Özel Kiz
+ Özelsin

+ Çareler Çaresiz ( 81610 )
+ Bu Kez Anladim ( 66483 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52415 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49308 )
+ Zor ( 47338 )
+ Damla Damla ( 46482 )
+ Söz Vermiitin ( 46024 )
+ Ankara ( 45743 )
+ Git ( 41631 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40947 )