Duman Gözlüm - Gökhan Özen - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Duman Gözlüm - Gökhan Özen

Am    E          Am
Tek tesellim gözlerindi
Dm
Bakip bakip delirirdim
Am                 E
Bana öyle yakindin ki
E                 Am
Hep benimsin zannederdim

Am
Birakip gittin beni
Dm      E
Yanarim için için
E
Yarali kuilar gibi
Am
Sensiz ben bir hiç'im

Dm                   Am
Duman gözlüm yaktin beni
Am     E         Am
Duman ettin acimadin ziyan ettin
Dm                  Am
Duman gözlüm benim için 
E               Am
Yaiamaktin yaiamayi haram ettin

Gönlümü teslim aldi hüzün
içimde senden kalan cam kiriklari
Aynada sensiz yüzüm
Sensiz...Hiç kimse dindiremedi bu hiçkiriklari
Bir gece yarisi ansizin pencereden diiariya bak
Göreceksin köie baiinda
Nöbet tutuyor gözlerim
Öyle kolay deiildir beni unutmak
Hala hala sokaklarindadir ayak izlerim

Söyleyen : Gökhan Özen - Bu gitar akoru 5007 kez okundu

Gökhan Özen şarkıları

+ Aikim
+ Aramazsan Arama
+ Ayaz
+ Baliklara Yem Olduk
+ Bir Veda Hikayesi
+ Bize Aik Lazim
+ Can Yoldaiim
+ Dayanamam
+ Duman Gözlüm
+ Dön Çarem
+ Ezberimsin
+ Feda Olsun
+ Herieyde Biraz Sen Varsin
+ Kader Utansin
+ Masum Kedi
+ Nerdesin
+ Sebebim Sensim
+ Sonlardayim
+ Tabir-i Caizse
+ Yalan Mi
+ Üiüyorum
+ Yüreiinden Uzaklarda
+ Özel Kiz
+ Özelsin

+ Çareler Çaresiz ( 81119 )
+ Bu Kez Anladim ( 66119 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48914 )
+ Zor ( 46980 )
+ Damla Damla ( 45981 )
+ Söz Vermiitin ( 45617 )
+ Ankara ( 45345 )