Dön Çarem - Gökhan Özen - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Dön Çarem - Gökhan Özen

Am       Bb
Yersizim yurtsuzum
Gm          Am
Sensizim iimdi
Am      Bb
Anladim bir ömür
Gm         Am
Öksüzüm iimdi

    C                Bb
Birakip ardinda herieyi gitmek
     Gm             Am
Bu kadar kolaymiydi böyle
   C          Dm C   Bb
Bu ayriliia o son bakiia
Gm              Am
Yürek dayanirmi söyle

Dm                 Am
Dön çarem el gibi uzak durma
          Gm     Bb              Am  
Dokunur gururuma bu yabanci hallerin
Dm                 Am
Dön çarem el gibi uzak durma
          Gm     Bb              Am
Dokunur gururuma sensiz ben neylerim

Söyleyen : Gökhan Özen - Bu gitar akoru 3505 kez okundu

Gökhan Özen şarkıları

+ Aikim
+ Aramazsan Arama
+ Ayaz
+ Baliklara Yem Olduk
+ Bir Veda Hikayesi
+ Bize Aik Lazim
+ Can Yoldaiim
+ Dayanamam
+ Duman Gözlüm
+ Dön Çarem
+ Ezberimsin
+ Feda Olsun
+ Herieyde Biraz Sen Varsin
+ Kader Utansin
+ Masum Kedi
+ Nerdesin
+ Sebebim Sensim
+ Sonlardayim
+ Tabir-i Caizse
+ Yalan Mi
+ Üiüyorum
+ Yüreiinden Uzaklarda
+ Özel Kiz
+ Özelsin

+ Çareler Çaresiz ( 81549 )
+ Bu Kez Anladim ( 66454 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52383 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49267 )
+ Ankara ( 45699 )
+ Git ( 41604 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40896 )