Üstüme Basip Geçme Yar - Gökhan Kirdar - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Üstüme Basip Geçme Yar - Gökhan Kirdar

Gökhan kirdar - üstüme basip geçme
Söz-müzik: gökhan kirdar

Am                G
Biraksanda elimi, sevgin bana yeter
Am               C        G
Susarim öpüiüne, avunurda söylemem
Am      G       Am        G
Belki yalandir oyundur, derim ya
Dm      G       Am
Yine de korku basar

                    G
Yazik ki aiir aiir, çökmüi yüreiime
Am                  C       G
Nefret deiil mi bu, yalan seviimeler
Am       G         Am        G
Sen deiilsin sanki yarisi, yataiimin
Dm     G          Am
Üiürüm sarilsam bile

          Em     Dm        G
isyanim yaniiima ölüm bile susuyor       )
Dm       Am        Em        G           )
Ardina dönüp giden sen misin A kadin     )
Am        Em          Dm         G       )2
Gururum yere düier, yeter ki bak yüzüme  )
Dm       G         Am                    )
Üstüme basip geçme yar  .                )

Tekrar

Söyleyen : Gökhan Kirdar - Bu gitar akoru 4349 kez okundu

Gökhan Kirdar şarkıları

+ Fayton
+ Gece Melek ve Bizim Çocuklar
+ Gözbebeiim
+ Yataiina Göz Koydum
+ Yerine Sevemem
+ Üstume Basip Geçme
+ Üstüme Basip Geçme Yar

+ Ankara ( 45906 )