Aik Dediiin Laftir - Gökben - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aik Dediiin Laftir - Gökben

       Am                       Em       Dm
Aik dediiin laftir derler sakin kanma onlara
       Bb                     Em      Am
Yalniz sevilmekle kalma birde sevmeyi ara
                                 Em         Dm
Çok çabuk geçer bu günler çevren boialir sonra
                         Em          Am
Aik dediiin laftir diyen güler kariinda

Turk.fatih@gmail.com

Am                   Em    Dm
Güzelliiin gençliiin henüz bitmeden
Bb                  Em         Am
Etrafini saranlarin hepsi gitmeden
                   Em       Dm
Sevmeyi öirenirsen ne mutlu sana
Bb                  Em      Am
Haydi ne duruyorsun koisana aika

   Am                       Em       Dm
Aik dediiin laftir derler sakin kanma onlara
       Bb                     Em      Am
Yalniz sevilmekle kalma birde sevmeyi ara
                                 Em         Dm
Çok çabuk geçer bu günler çevren boialir sonra
                         Em          Am
Aik dediiin laftir diyen güler kariinda

Söyleyen : Gökben - Bu gitar akoru 2044 kez okundu

Gökben şarkıları

+ Aik Dediiin Laftir

+ Çareler Çaresiz ( 81818 )
+ Bu Kez Anladim ( 66625 )
+ Damla Damla ( 46683 )
+ Söz Vermiitin ( 46162 )
+ Ankara ( 45913 )
+ Git ( 41789 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41148 )