Senin Gibi Bir Kadin - Gökalp Baykal - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Senin Gibi Bir Kadin - Gökalp Baykal

Bm   Bm   D A Bm

Bm
Al götür beni bu kentten
Bm
Tut uçur beni saçimdan
D
Çek çikart beni
A
Bu kin dolu
A             Bm
Nefret dolu kuyudan
D                A
Bunu ancak bir kiii yapabilir
D              A    Bm
O da senin gibi bir kadin

Bm
it ve uzat beni yanina
Bm
Kir çökert çeliikimi
D
Çal yillar boyu
A
Açilmadan
A             Bm
Saiir duran kapimi
D                   A
Böylesine çildirmii kim olabilir
D          A    Bm
Senin gibi bir kadin

Bm
Gül iaiirt beni bu akiam
Bm
Dur söyleme bir sözcük
D
Sus unut gitsin
A
Yere düisün
A            Bm
Çiinensin anilar
D              A
Bunu ancak bir kiii yapabilir
D               A    Bm
O da senin gibi bir kadin

Bm
Gel kapat gözlerini
Bm
Bak uzak yildizlara
D
Dokun atei gibi
A
Alev alev
A            Bm
Yanan yanaklarina
D                    A
Böylesine gözü kara kim uçabilir
D          A    Bm
Senin gibi bir kadin

Söyleyen : Gökalp Baykal - Bu gitar akoru 1287 kez okundu

Gökalp Baykal şarkıları

+ Bir ians Daha
+ Senin Gibi Bir Kadin

+ Zor ( 46977 )