Yaban Gülü - Gece Yolculari - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yaban Gülü - Gece Yolculari

Dm                       Am 
Seni sarayim derken dikenin batti
F           C          Bb          C
Yapraiinin güzel rengi gözümden akti
Dm                       Am 
Seni sarayim derken dikenin batti
F           C          Bb          C
Yapraiinin güzel rengi gözümden akti

Gm                 Dm
Seven dikene katlanir
Gm          C         Dm
Ayriliia yürekmi dayanir  Of Of Of

Dm           C     Bb
Böyle gitme yaban gülüm
Dm           C     Bb
Böyle bitme yaban gülüm
Dm         C     Bb 
Dikenleri yalan gülüm
Dm         C        Dm
Sevdayi bitirmez ölüm

Dm                       Am 
Seni sarayim derken dikenin batti
F           C          Bb          C
Yapraiinin güzel rengi gözümden akti
Dm                       Am 
Seni sarayim derken dikenin batti
F           C          Bb          C
Yapraiinin güzel rengi gözümden akti

Dm           C     Bb
Böyle gitme yaban gülüm
Dm           C     Bb
Böyle bitme yaban gülüm
Dm         C     Bb 
Dikenleri yalan gülüm
Dm         C        Dm
Sevdayi bitirmez ölüm

Söyleyen : Gece Yolculari - Bu gitar akoru 5289 kez okundu

Gece Yolculari şarkıları

+ Aika ihtiyacim Yok
+ Allahim
+ Deier Mi
+ Ellerin Nerde
+ Gökler Ailiyor
+ Hüzün
+ Nerdesin
+ Rüya
+ Seninle Bir Dakika
+ Unut Beni
+ Yaban Gülü
+ Ölümde Var

+ Çareler Çaresiz ( 81689 )
+ Bu Kez Anladim ( 66534 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52462 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49371 )