Benim için Üzülme - Funda Arar - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Benim için Üzülme - Funda Arar

Bm
Gozlerin nemli nemli
Em
Basini hic one eyme
D                G
Ayrilik olur deilki
C      Am      Bm
Benim icin uzulme

Bm
Bundan sonra adini

Kirk yilda bi ararim
Em
Sende kaybettigimi
C
Baskasinda ararim

Bm      Am     Em
Benim icin uzulme
C       Am     Bm
Benim icin uzulme

Bm
Sevgim yasamaz hic
Em
Aglamak bana duser
D               G
Bi omur harap oldu
C       Am      Bm
Aglamak bana duser

Bm
Bundan sonra adini

Kirk yilda bi ararim
Em
Sende kaybettigimi
C
Baskasinda ararim

Söyleyen : Funda Arar - Bu gitar akoru 3154 kez okundu

Funda Arar şarkıları

+ Ala Gül
+ Alagül
+ Benim için Üzülme
+ Biçak Sirti
+ Camdan Kalp
+ Gizlice
+ Gurbet Kuiu
+ Haberin Var Mi
+ isyan
+ Karartma Günleri
+ Karaya Vuran Gemiler Gibi
+ Kördügüm
+ Kördüiüm
+ Körpeciiim
+ Maske
+ Roman
+ Seni Düiünürüm
+ Seninim
+ Sevda Yaniii

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52416 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49312 )
+ Zor ( 47339 )
+ Damla Damla ( 46484 )
+ Söz Vermiitin ( 46025 )
+ Ankara ( 45744 )
+ Git ( 41632 )