Bensiz Olsun - Fulden Uras - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bensiz Olsun - Fulden Uras

    Dm 
    Gözlerim  gözlerinden kaçarken 
    Am
    Aklima bir tebessüm takildi
    Dm                               
    istemem herieyi yak giderken
     Am              F       Am
    Bende ki kalp demirden yapildi
    Am   
    istemem ayrilik sende dursun  
    Dm
    Sen daha dogmamaii bir çocuksun 
    G                Am          Dm             Am
    Nasilsa herieyi sen biraktin bir de bensiz olsun
    Dm                     Am 
    Benim gibisini inan ki zor bulursun
    Dm                    C
    Kaç kere sever insan  kaç gönüle aliiir
    G                    C
    Ayriliiin tadina kaç gecede aliiiri
    Am                  Dm 
    Uykularim kaçiyor resmini görmekten
    G                    Em          Am
    Kac kere tovbe eder kaç cephede savaiir

Söyleyen : Fulden Uras - Bu gitar akoru 1523 kez okundu

Fulden Uras şarkıları

+ Bensiz Olsun

+ Çareler Çaresiz ( 81105 )
+ Damla Damla ( 45968 )