Feride - Fuat Saka - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Feride - Fuat Saka

Söyleyen   : fuat saka
iarki ismi : feridem

Am  C            G   Am    Dm Am

Giresunun içinde iki sokak arasi

Am   Dm     C   G   Dm    C     G   Am

Alti kuriun attilar üç de biçak yarasi

                     C      G   Am

                    Üç de biçak yarasi

Am     C             G   Am    Dm Am )    ]  n
Vuruldum düitim yere gidemedum uzaia ) 2  ]  A
                                          ]  K
Am   Dm    C G     Dm    C    G   Am      ]  A
Ne yapalum feridem düiirdiler tuzaia      ]  r
                                          ]  A
                    C   G     Am          ]  t
                   Düiürdiler tuzaia      ]  nakarat

Am  C              G   Am    Dm Am

Giresunun her yani yeiil finduk bahçesi

Am   Dm     C   G   Dm    C  G  Am

Vurdular feridemi yere düiti bohçasi

                  C     G    Am
                  Yere düiti bohçasi

Nakarat            nakarat            nakarat

Am  C            G    Am    Dm Am

Giresunun önünde ufak ufak adalar

Am   Dm     C   G   Dm  C   G   Am

Vurdiler feridemu yanar yüreium yanar

                   C     G      Am

                  Yanar yüreium yanar

Nakarat            nakarat            nakarat

Söyleyen : Fuat Saka - Bu gitar akoru 2307 kez okundu

Fuat Saka şarkıları

+ Ay Vuriyi
+ Feride
+ Hamsiye
+ Kara Sevda
+ Rap Atma
+ Rap Atma II
+ Yediverenler

+ Çareler Çaresiz ( 81821 )