iakalar - Flört - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

iakalar - Flört

Am                    F                          E
Oturupta gizlice, kim bilir neler anlattik
Dm                         F                            E
Oturupta masumca, masallar anlattik iimdi
Am                           F
E
Kafalar hafif meirep, dalgalar heryerde iimdi
Dm
F                                   E
Kim bilir, kim görür ki, hangimiz senle yada sensiz

Dm                               E
Hangimiz iyi, hangimiz kötü
Dm                                    E
Hangimiz öyle, hangimiz böyle

C                  E                          Am      C
Yaiamak çok zor dolu dolu yaiamak çok zor
F               E                         Am
iakalar yapti hayat, kötü iakalar

Am                          F
E
Kör kuyudan su içtik, su düitü geldi peiimize
Dm
F                            E
Kana kana, bana bana, ekmeyi suya, öyle içtik

Söyleyen : Flört - Bu gitar akoru 1681 kez okundu

Flört şarkıları

+ Atabari
+ Bir Tek Sen Gelmedin
+ Bize Derviiler Geldi
+ Bu Havalarda Dönme Bana
+ Cemiyette Piiiyoruz
+ Denize Doiru
+ iakalar
+ istanbul
+ Manolya
+ Maviyim
+ Modern Ortam Romantikleri
+ Tek Arzum
+ Yalnizlik Mevsimi
+ Yanlizlik Mevsimi