Modern Ortam Romantikleri - Flört - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Modern Ortam Romantikleri - Flört

Gm                       Cm      Bb                   D
Belki de bir yilbaii akiami, taniiirdik seninle
Gm                            Cm     Bb                  D
Belki de bir sonbahar akiami, ayrilirdik seninle

Gm                      Cm    Bb                       D
Belki de yillar sonra yine, kavuiurduk seninle
Gm                     Cm      Bb                   D
Yada bir teklif gelse yine, aldatirdik seninle

Cm                        Bb
F      Fsus4    F
Hepsi boi, hepsi rüya, hepsi sende yok haliyle
Cm                Bb                              F
Fsus4     F
Sadece ayrilik rüzgari yapti, bil ki böyle

Gm, Cm,  Bb
D                                    Gm
               Modern ortam, modern ortam romantikleri

Gm                         Cm
Bb                              D
Belki de oyun bozan bendim, kelimeler yoktu üstümde
Gm                     Cm        Bb
D
Aiklar artik sanal alemde, romantikler chat peiinde

Söz : ozan kotra
Müzik : ozan kotra & çaiatay kehribar

Söyleyen : Flört - Bu gitar akoru 1866 kez okundu

Flört şarkıları

+ Atabari
+ Bir Tek Sen Gelmedin
+ Bize Derviiler Geldi
+ Bu Havalarda Dönme Bana
+ Cemiyette Piiiyoruz
+ Denize Doiru
+ iakalar
+ istanbul
+ Manolya
+ Maviyim
+ Modern Ortam Romantikleri
+ Tek Arzum
+ Yalnizlik Mevsimi
+ Yanlizlik Mevsimi

+ Çareler Çaresiz ( 81400 )
+ Bu Kez Anladim ( 66358 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52276 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49151 )
+ Zor ( 47213 )
+ Damla Damla ( 46295 )
+ Söz Vermiitin ( 45880 )
+ Ankara ( 45573 )
+ Git ( 41498 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40756 )