Manolya - Flört - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Manolya - Flört

Dm                          Gm
Sen, her nefes aliiimda düiünürken
Dm                         Gm
Sen, benim için aik öldü derken
Dm  D7                  Gm
Ben, sana bu iarkiyi söylerken
            Dm          Gm             Bb
C, Bb, C, A
Yanliz sen, yanliz ben ve yanliz aik bizi duyar

Dm                      Gm
Dün, yaiadiklarin çok uzakta
Dm                         Gm
Dün, seni bugüne getirdi manolya
Dm      D7              Gm
Bugün, seni çaiiran ses çok yakinda
         Dm           Gm           Bb             C, Bb
C, A
Haydi gel, haydi duy, haydi dön kalbine

Dm     Dm7        Gm   A               Dm
Manolya, manolya, sicak bir tebessüm
          Dm7      Gm A             Dm
Manolya, manolya, affet kendini
          F           Gm      A                   Bb
Manolya, manolya, hayat yaiamaya deier
                          Am                       sol
La, si, do, fa, mi, re (nota olarak)
Günei yeniden doiar ve masum oluruz

Dm                Gm
Aik, ilik bir ilkbahar sabahinda
Dm                   Gm
Aik, saçini okiayan lodosta
Dm  D7             Gm
Aik, bu iarkinin nakaratinda
           Dm                  Gm              Bb
Seni bulur, belki seni seçer, sana güler

Söz & müzik : ozan kotra

Söyleyen : Flört - Bu gitar akoru 2038 kez okundu

Flört şarkıları

+ Atabari
+ Bir Tek Sen Gelmedin
+ Bize Derviiler Geldi
+ Bu Havalarda Dönme Bana
+ Cemiyette Piiiyoruz
+ Denize Doiru
+ iakalar
+ istanbul
+ Manolya
+ Maviyim
+ Modern Ortam Romantikleri
+ Tek Arzum
+ Yalnizlik Mevsimi
+ Yanlizlik Mevsimi

+ Çareler Çaresiz ( 81400 )
+ Bu Kez Anladim ( 66358 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52276 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49151 )
+ Zor ( 47213 )
+ Damla Damla ( 46295 )
+ Söz Vermiitin ( 45880 )
+ Ankara ( 45573 )
+ Git ( 41498 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40756 )