Denize Doiru - Flört - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Denize Doiru - Flört

Yaianmii bir hikayenin ardindan
Yine de özlemek en güzeliyse, dinle

intro-em-D x2

Em
Bir kitap dolusu hüznüm oldu sayende
D
Anlatmaya aliiiktim, bu kez sakladim
Em
Yildizlara baktim tek tek benimki kaybolmui
D
Seninki daha parlak, epeyde mutluymui

G             B
Denize doiru uyandim    x
               Em       x
Derin bir nefes aldim   x
     G              C   x nakarat
Telefonun öteki ucundan x
                        X
Saçlarini okiadim       x

Ara solo-am-D-em-G

Em
Aramizda geçenleri bir tartiya koydum
D
Basit çözümler daha aiir geldi
Em
Ben notalarla seviiirken, hüznüme ortak ararken
D
Telefonda sesini duydum ne de güzel geldi

Söyleyen : Flört - Bu gitar akoru 1600 kez okundu

Flört şarkıları

+ Atabari
+ Bir Tek Sen Gelmedin
+ Bize Derviiler Geldi
+ Bu Havalarda Dönme Bana
+ Cemiyette Piiiyoruz
+ Denize Doiru
+ iakalar
+ istanbul
+ Manolya
+ Maviyim
+ Modern Ortam Romantikleri
+ Tek Arzum
+ Yalnizlik Mevsimi
+ Yanlizlik Mevsimi

+ Çareler Çaresiz ( 81814 )
+ Bu Kez Anladim ( 66623 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52542 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49489 )
+ Zor ( 47491 )
+ Damla Damla ( 46678 )
+ Söz Vermiitin ( 46160 )
+ Ankara ( 45910 )
+ Git ( 41788 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41144 )