Cemiyette Piiiyoruz - Flört - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Cemiyette Piiiyoruz - Flört

Dm                                                       A
Sevgilim anla beni farkli yererdeyiz iimdi, nasil anlatsam
Dm
A
Ben bana bakiyorum beni bende ariyorum, nasil anlatsam

Dm
Hamdik piieceiiz iniallah
A
Finuna ereceiiz iniallah
Gm                  A
Gözümüz açildi maiallah

Dm
           A
insan olmak, adam olmak, nefsimize hakim olmak, pek bir
Yaman
Dm
   A
Bunca zaman yillar yili kandirmiiiz kendimizi, of aman aman

Dm
Hani o sinirli adam nerede
A
Hani o kibirli adam nerede
Gm                   A
Hani o küfürbaz adam nerede

Dm                         A
Cemiyette piiiyoruz, cemiyette
Dm                         A
Cemiyette piiiyoruz, cemiyette

Dm                               A
Cemiyette piiiyoruz iite, yana yana döndük bir ateide
Dm                                         A
Yalanlari doldurdum bir çuvala, makyajimi sildim
Suratimdan
Gm                  A
Aynaya baktim, pek bi güzel

Dm
A
Dünya dediiin iki gün, bir dün birde bugün, yarin var mi
Ki
Dm
      A
Para, pul hepsi palavra, aç  gözünü oku orada, ben
Yazmadim ki

Dm
Ondan geldik, ona döneceiiz
A
Kendimizi bulup, onu bileceiiz
Gm
Özümüze kavuiacaiiz iniallah

Söz :ozan kotra
Müzik : ozan kotra & çaiatay kehribar

Söyleyen : Flört - Bu gitar akoru 1947 kez okundu

Flört şarkıları

+ Atabari
+ Bir Tek Sen Gelmedin
+ Bize Derviiler Geldi
+ Bu Havalarda Dönme Bana
+ Cemiyette Piiiyoruz
+ Denize Doiru
+ iakalar
+ istanbul
+ Manolya
+ Maviyim
+ Modern Ortam Romantikleri
+ Tek Arzum
+ Yalnizlik Mevsimi
+ Yanlizlik Mevsimi

+ Çareler Çaresiz ( 81970 )
+ Bu Kez Anladim ( 66706 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52640 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49606 )
+ Zor ( 47608 )
+ Damla Damla ( 46848 )
+ Söz Vermiitin ( 46261 )
+ Ankara ( 46058 )